24-uurs zorg Naarden

Particuliere 24-uurs zorg in Naarden is er voor iedereen die permanente zorg en toezicht nodig heeft en graag thuis wil blijven wonen in een vertrouwde omgeving. Dit kan zijn omdat de zorgbehoefte groter is dan de zorg die er ontvangen wordt vanuit de reguliere thuiszorg. Of omdat u simpelweg zelf wilt bepalen welke zorg en hoeveel zorg u ontvangt. Misschien heeft u tijdelijk continue verzorging en verpleging nodig, bijvoorbeeld na uw heupoperatie. Wat uw reden ook is, Zuster Jansen heeft altijd een passend antwoord op iedere zorgvraag.

Passende zorg die voldoet aan uw wensen

Met 24-uurs zorg in Naarden ontvangt u passende zorg bij u thuis. Onze zorgverlening voldoet aan al uw zorgwensen en behoeften en sluit aan bij uw persoonlijke gewoonten en leefstijl. Dit vinden wij erg belangrijk; onze zorgverleners passen zich aan aan u en niét andersom. Alleen op deze manier ontvangt u zorg bij u thuis die fijn en vertrouwd aanvoelt.

Met onze flexibele zorg ontvangt u dag en nacht de verzorging en verpleging op de manier zoals dat voor u wenselijk is. Bovendien ontvangt u onze één op één zorg, bestaande uit een team van maximaal vijf verschillende zorgverleners.

Persoonlijke zorg ontvangen in kleine teams

Zuster Jansen werkt met kleine zorgteams. Dit betekent dat u, wanneer u kiest voor onze particuliere thuiszorg in Naarden, een persoonlijk zorgteam ontvangt. Hierbij kijkt Zuster Jansen naar uw zorgwensen en behoeften en de kwaliteiten van onze zorgverleners. Wij stellen dan voor u een zorgteam samen van maximaal vijf zorgverleners van wie de kwaliteiten het beste passen bij uw persoonlijkheid en zorgvraag. Dit is de taak van onze zorgcoördinator, bij wie u terecht kunt om al uw zorgwensen kenbaar te maken. Neem hiervoor contact op met Zuster Jansen en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag en geven u persoonlijk advies.

Lees meer bij Zuster Jansen
Particuliere thuiszorg Naarden copyright © 2024