Particuliere thuiszorg Naarden

Wanneer u particuliere thuiszorg in Naarden wenst te ontvangen kunt u kiezen uit diverse zorgvormen. Zo is er voor de meest omvattende zorgwensen en behoeften 24-uurs zorg beschikbaar, waarbij er dag en nacht een zorgverlener bij u thuis aanwezig is om zorg voor u te dragen. Zuster Jansen biedt daarnaast ook uitstekende nachtzorg, voor wanneer enkel in de nacht de aanwezigheid van een zorgverlener gewenst is. Ook kunt u kiezen voor een specifiekere vorm van particuliere thuiszorg in Naarden, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer. Hierbij ontvangt u verzorging en verpleging, gericht op de ziekte van Alzheimer.

Particuliere zorg aanvragen om diverse redenen

Particuliere thuiszorg in Naarden kan om diverse redenen gewenst zijn. Bijvoorbeeld wanneer u extra zorg nodig heeft vanwege ouderdom of een ziekte. U wilt hierbij graag thuis blijven wonen, maar dit moet wel verantwoord voor u zijn. Met particuliere thuiszorg door Zuster Jansen bent u altijd in goede handen, waardoor u op een verantwoorde wijze thuis kunt blijven wonen.

Onze zorgverleners kunnen ook tijdelijk voor u komen zorgen, wanneer u bijvoorbeeld net thuis bent gekomen na een heupoperatie. U ontvangt dan alle zorg en ondersteuning die u nodig heeft om het revalidatieproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Hetzelfde geldt voor wanneer u onze zorg nodig heeft of wanneer u in afwachting bent van een opname in een zorginstelling. Tijdelijk kunt u dan rekenen op onze professionele zorg bij u thuis.

Zuster Jansen helpt u direct

Wanneer u particuliere thuiszorg in Naarden van Zuster Jansen aanvraagt kunt u direct rekenen op onze hulp. Nadat onze zorgcoördinator uw persoonlijke wensen en behoeften zorgvuldig in kaart heeft gebracht zal er voor u een persoonlijk zorgteam worden samengesteld, bestaande uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Deze professionele zorgverleners kunnen direct voor u komen zorgen, omdat Zuster Jansen niet werkt met wachtlijsten. Neem vandaag nog contact op en vraag om advies.

Lees meer bij Zuster Jansen
Particuliere thuiszorg Naarden copyright © 2024