Nachtzorg Naarden

Nachtzorg in Naarden kunt u door Zuster Jansen bij u thuis ontvangen. In veel situaties is dit een groot voordeel, omdat u dan thuis kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast is het een fijn idee voor uw naasten, zij weten dat u ook in de nacht in goede handen bent. U ontvangt uitstekende zorg van 23.00 uur tot 07.00 uur. Op deze manier bent u niet meer alleen in de nacht en ontvangt u de verzorging en verpleging die u nodig heeft.

Nachtzorg als aanvullende zorg

Onze nachtzorg in Naarden kan dienen als aanvullende zorg op de zorg die u overdag ontvangt, bijvoorbeeld van uw mantelzorger of van familie. Zuster Jansen zet zich 100 procent in om onze nachtzorg zo goed mogelijk te laten aansluiten op de zorg die u overdag ontvangt. Wij vinden een goede samenwerking met uw mantelzorger(s) erg belangrijk.

Nachtzorg als overbruggingszorg

U kunt er ook voor kiezen om particuliere thuiszorg en nachtzorg in te zetten als overbruggingszorg bij u thuis. Dit kan voor u een oplossing zijn wanneer u in afwachting bent van een opname in een zorginstelling. Wellicht kunt u zichzelf overdag met de nodige hulp uit uw omgeving prima zelfstandig redden. In de nacht kan het echter een veilige keuze zijn om te kiezen voor professionele zorgverleners die over u waken.

Kiezen voor nachtzorg in Naarden als zorgoplossing

Wanneer u onze nachtzorg in Naarden bij u thuis wilt ontvangen kunt u onze zorg op diverse manieren aanvragen. Kijkt u ook eens bij onze overige vormen van particuliere zorg bij u thuis, zodat u altijd een weloverwogen keuze maakt. Hierover kunt u ook te allen tijde advies vragen bij onze zorgcoördinator, die u kan adviseren op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct onze nachtzorg aan.

Lees meer bij Zuster Jansen
Particuliere thuiszorg Naarden copyright © 2024