Zorg bij Alzheimer Naarden

Wanneer u chronisch ziek bent of te maken heeft met de ziekte van Alzheimer heeft u vaak meer en betere zorg nodig dan de zorg die u ontvangt vanuit de reguliere thuiszorg. Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Naarden door Zuster Jansen is dan voor u een oplossing, wanneer u liever niet wilt verhuizen naar een zorginstelling of verpleeghuis. Zuster Jansen komt bij u thuis voor u zorgen, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt. Onze zorgverleners bieden veilige en verantwoorde zorg bij u thuis, zodat u altijd in goede handen bent.

De beste één op één zorg

Met zorg bij de ziekte van Alzheimer in Naarden ontvangt u de beste één op één zorg bij u thuis. Zorgverleners van Zuster Jansen verlenen privé verzorging en verpleging op hoog niveau. Bij deze vorm van particuliere thuiszorg is de zorg volledig gericht op het bieden van zoveel mogelijk comfort. U ervaart hierdoor rust, structuur en continuïteit bij u thuis. Wanneer wij onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Naarden bij u thuis inzetten in de vorm van 24-uurs zorg bent u zelfs dag en nacht verzekerd van de beste zorg bij u thuis.

U ontvangt hierbij een persoonlijk zorgteam, dat zich over u ontfermt. Maximaal vijf verschillende zorgverleners komen bij u thuis om voor u te zorgen, zodat u altijd zorg ontvangt van dezelfde zorgverleners.

Zekerheid over zorg

Wanneer u kiest voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Naarden door Zuster Jansen heeft u altijd zekerheid over de beste zorg bij u thuis. Ook voor uw familie en omgeving is het fijn om te weten dat u altijd in goede handen bent. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de zorg die u ontvangt, onze zorgverleners nemen volledig de zorg die u nodig heeft op zich. Wanneer u meer wilt weten over onze uitstekende zorg- en dienstverlening kunt u de website van Zuster Jansen bekijken. Daarnaast kunt u te allen tijde contact opnemen met Zuster Jansen om vragen te stellen of om uw zorgwensen en behoeften te bespreken met onze zorgcoördinator. Wij zullen u altijd helpen om de beste zorg bij u thuis in te kunnen zetten.

Lees meer bij Zuster Jansen
Particuliere thuiszorg Naarden copyright © 2024